Rólunk

City Taxi Kaposvár

Társaságunk 1985-ben alakult, 2000-ben újult meg City Taxi Kaposvár néven.
Fő profilunk a taxis személyszállítás, főleg Kaposvár vonzáskörzetében, de vállalunk távolsági, transzfer fuvarokat is. Személyszállítás mellett számos más szolgáltatást is nyújtunk megrendelőink részére.

Jelenleg is 24 autónk várja utasaink hívását éjjel-nappal, vasárnap is!  Kaposváron belül gyors kiszállás időt biztosítunk. Korszerű rendszerünk GPS koordinátákat használva a legközelebbi autót küldi a rendelt címre!
Járműparkunk egytől-egyig kívül-belül tisztántartott, légkondicionált javarészt fiatal egyterű, vagy kombi autókból áll, hogy megbízható és kényelmes utazást tudjunk biztosítani Önnek is!

Összes kollégánk sok éves tapasztalattal rendelkező, kiváló helyismeretű taxis. Közülük többen beszélnek idegen nyelveken és mindegyiküket udvariasság, figyelmesség és közvetlenség jellemzi.

Társaságunk a hagyományos vezetékes telefonszáma mellett ( 82/333-333 ), fenntart egy ingyen hívható zöld számot is ( 80/62-55-55 ), kifejezetten a diák utasaink részére, mivel a kaposvári kollégisták, és a Kaposvári Egyetem hallgatói utazóközönségünk fontos részét képezik!

Csapatunk a kaposvári lakosság körében igen népszerű. Sok család választja szolgáltatásunkat iskola-óvoda 'járatokhoz', az idősebb utasaink gyakran hívnak minket ha orvoshoz kell menni. Esténként pedig a szórakozni vágyókat visszük bulizni, aztán pedig haza. A helyi lakosság mellet mára, számos céggel kerültünk üzleti kapcsolatba, akik a megbízható éjjel-nappal elérhető szolgáltatásunknak köszönhetően nyugodtan bízzák ránk dolgozóik, szállítását. Az Ő elégedettségük a garancia a kaposvári City Taxi megbízhatóságára.

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink közt tudhatjuk, akár lakossági, akár üzleti megrendelőként! Várjuk hívását!

City Taxi Kaposvár
+36-82-333-333
+36-80-62-55-55
kaposvartaxi@gmail.com